Proiect

 

Concept

Ansamblul rezidențial Salcâmilor este situat într-o zonă rezidențială, ultracentrală a Constanței.
Este alcatuit din trei tronsoane, care impreuna creaza o volumetrie in trepte pornind de la nivelul 1 pana la nivelul 9 in asa fel incat estetic sa se armonizeze cu intregul ansamblu arhitectural din zona.
Pe partea de S-SV-V este un tronson de un singur nivel unde va putea fi amenajata o piscina interioara de 21x7 m.
Tronsonul de Nord-Est are 4 etaje cu retragere pana la 6 etaje și are 28 de apartamente dintre care 12 garsoniere, 9 de 3 camere și 7 de 2 camere.
Tronsonul de Sud-Est are 7 etaje cu retragere pana la 9 etaje și 33 de apartamente de 2 camere, o garsonieră și un apartament de 3 camere.
Toate apartamentele au balcoane sau terase mari si luminoase, boxă proprie și loc de parcare. La parterul ansamblului in functie de solicitari va fi spatiu comercial, sala sport sau anexe pentru SPA, care sa deserveasca piscina.

 

Structură

Siguranta ta este pe primul loc și de aceea Ansamblul Rezidențial Salcâmilor este prima clădire din Constanța care va folosi izolație minerală de 10cm pentru termoizolarea clădirii.
Aceasta permite pereților să respire, este complet ignifugă, nu mucegaiește și lucrează în sinergie cu pereții din BCA. Infrastructura va fi din fundații din beton armat.
Structura de rezistență a subsolurilor va fi din beton armat.
Structura de rezistență a tronsoanelor va fi din diafragme, stâlpi și grinzi din beton armat. Planșeele vor fi din beton armat.
Pereții exteriori vor fi din BCA CELCO Standard 30cm, placati cu material isomineral minim 10 cm.
Pentru peretii dintre apartamente si dintre casa scarii si apartamente se va folosi BCA CELCO Superblock care are caracteristici antifonice superioare.
Instalațiile prevăzute: termice, climatizare, sanitare, electrice, telefonie și date, avertizare de incendiu, antiefracție, echipamente produse de firme de prestigiu.

 

Dotări

  • Alei si spații verzi
  • Sunt prevazute alei pe ambele parti ale cladirilor cu 2 căi de acces din strada Salcamilor si 2 căi de acces din strada Barbu Delavrancea
  • 57 Spații parcare supraterane
  • 55 Spații parcare subterane
  • Fiecare apartament va avea boxă la subsolul clădirii
  • Bucătării cu cămară
  • Terase generoase

 

Informatii proiect

Bilant comparativ al indicatorilor PUZ-A.C. Reglementari propuse. Zonificare functionala

 

©2020 S.C. DDN GLOBAL S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Urmariti-ne pe facebook!
Webart Software Design