În orice moment din viața ta te-ai afla, fie că ai schimbat deja cateva scutece, sau nici nu te gandești la asta, fie că acum iți începi cariera sau ești pe cale să ți-o închei, Ansamblul Rezidențial Salcâmilor are ceva pentru tine.

 

Ansamblul Rezidențial Salcâmilor, alcătuit din trei tronsoane, a fost gândit pentru confortul tău în centrul orașului Constanța, fiind amplasat pe un teren in suprafata de 4135 mp, cu deschidere la doua strazi si anume: str. Salcamilor, deschidere de 45,26 ml si str. B. S. Delavrancea, deschidere de 51,17 ml. Reglementari propuse. Zonificare functionala

 

Proiectul isi propune sa nu foloseasca integral coeficientii urbanistici (CUT, POT), reducand drastic suprafata ocupata de cladiri in favoarea spatiilor verzi, a parcarilor si a zonelor de relaxare. Bilant comparativ al indicatorilor PUZ-A.C.

 

Punem pe primul plan confortul noilor beneficiari si de aceea pentru zidariile interioare si exterioare s-au folosit solutiile cele mai avansate care sa asigure o izolatie fonica superioara si o izolatie termica proiectata la nivel NZEB (Cladiri cu consum de energie aproape zero). Cele mai moderne cladiri certificate la nivel NZEB respecta la cel mai inalt nivel cerinţele unui climat interior sanatos şi eficienţa din punctul de vedere al costurilor de intretinere.

 

Linistea spatiilor de locuit este o cerinta esentiala a confortului ca parte a starii noastre de bine. In acest sens, pentru peretii despartitori au fost utilizate elementele de zidarie Superblok pentru a oferi o izolare fonica exceptionala.

 

Spațiile sunt mari, luminoase și bine izolate fonic, terasele îți vor oferi tot soarele de la mare iar locul de parcare personal suprateran sau subteran te va scăpa de problema parcarilor.

 

©2024 S.C. DDN GLOBAL S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Urmariti-ne pe facebook!
Webart Software Design